Bands

Vi elsker at spille for og med børn! De inspirerer os med nærvær, spontanitet og glæde.

Vi inddrager dem altid aktivt i musikken undervejs.

VERDEN I VERDEN

Vi skaber musikken i samarbejde med publikum i alle aldre. Vi ønsker at dele musik og skaberglæde med publikum og inviterer dem ind i orkestret med krop og stemme.

Orkestret er et billede på kommunikation båret af nærvær, åbenhed, respekt og samarbejde. Dette kunne være udgangspunktet for en temadag eller workshop.

DANSKSuwalski_velkommen.htmlSuwalski_velkommen.htmlshapeimage_5_link_0
ENGLISH STARTUK_Suwalski_velkommen_2.htmlUK_Suwalski_velkommen_2.htmlshapeimage_6_link_0
VelkommenSuwalski_velkommen.htmlSuwalski_velkommen.htmlshapeimage_7_link_0
UdgivelserSuwalski_udgivelser.htmlSuwalski_udgivelser.htmlshapeimage_8_link_0
Om KatrineSuwalski_Om_Katrine.htmlSuwalski_Om_Katrine.htmlshapeimage_9_link_0
BandsSuwalski_Bands_Another.htmlSuwalski_Bands_Another.htmlshapeimage_10_link_0
TourplanSuwalski_Tourplan.htmlSuwalski_Tourplan.htmlshapeimage_11_link_0
WorkshopsSuwalski_workshops.htmlSuwalski_workshops.htmlshapeimage_12_link_0
GalleryFotografier_2.htmlFotografier_2.htmlshapeimage_13_link_0
VERDEN I VERDEN
ANOTHER WORLDSuwalski_Bands_Another.html
SCHMIDT/SUWALSKISuwalski_Bands_schmidt_suwalski.html
TROMMETROLDENSuwalski_Bands_Trommetrolden.html
THE BLESSINGSuwalski_Bands_Berachah.html

TROMMETROLDEN

Børnekoncerten Trommetrolden er elsket af skole og børnehavebørn over hele landet. Trommetrolden, der har sit helt eget sprog, tager til byen for at blive ven med børnene her. Det er svært, og lykkes først til sidst med hjælp fra oldefar i det gamle træ i Trylleskoven. Masser af dansable rytmer, gode melodier og enkle tekster man kan synge med på med det samme. Børne musik af højeste kvalitet.

Trommetroldens Sange 
(Cope Records 2008) 
musik for børn


Suwalski_udgivelser.html
Trommetrolden Kvartet

TRÆKFUGLENE

Familiekoncert med Katrine Suwalski/ Simon Winsé/
Ayi Solomon Trio

Trækfuglene flyver hvert år fra Norden til Afrika og tilbage igen. De flyver derhen hvor der er mad og liv. Som musikere elsker vi at flyve i musikkens univers. Børnene forlader deres bur og drager med på rejsen, hvor de oplever naturens kræfter og møder jægeren der må lave sin sin bue om til et instrument.

Vi henter inspiration i traditionel musik fra Vestafrika, nordisk musik, blues og jazz. Simon spiller bambusfløjte og strengeinstrumentet N'Goni, Katrine spiller saxofon og tværfløjte, Solomon spiller på Calabasser og djembe. Vi synger alle tre. Musikken er åben og lyrisk og med god plads til improvisation og publikums aktive medvirken.


Katrine Suwalski er jazzsaxofonist og leder af orkestret Another World. Hun har udgivet syv CD er i eget navn, heriblandt børne CD ’en Trommetroldens Sange. Hendes musik er nu også ved at blive anerkendt i Afrika, hvor hun har turneret flere gange.

Simon Winse kommer fra Burkina Faso men bor i Paris, hvor han leder sin egen gruppe. Han spiller på det traditionelle strengeinstrument N’goni (i kora familien) og på bambusfløjte ”Flute Peul”. Han har netop udsendt CD med egen musik: Dangada (Gigantorium 2018).

Ayi Solomon er opvokset i Ghana, men har boet i Danmark i de sidste 30 år, hvor han har etableret sig som en af de traveleste jazz og world musikere herhjemme. Han kendes fra samarbejde med Palle Mikkelborg, New Jungle Orchestra og mange andre.

Trommetrolden KvINtet
SÆRLIGE LEJLIGHEDERSuwalski_Bands_Festmusik.html